Här hitta du vårt sortiment

Konditori Svarta Katten och konditori med eget bageri i Kungälv - Tårtor, kaffebröd, smörgåstårtor, matbröd mm

Smörgåstårta

Smörgåstårta

Våra smörgåstårtor är lika goda som de ser ut. Vi jobbar med bra råvaror, för att kunna erbjuda bästa kvalité till våra kunder. Vill du ha smörgåstårta med med det där extra?  Ring och beställ hos oss.
Alla smörgåstårtor är Laktosfria.

Tårtor

Tårtor

Vi har allt du behöver till festen. Varmt välkommen med din beställning. Beställ din tårta hos oss.  Frukttårta. Budapestlängd. Prinsesstårta.

Landgångar

Landgång

Konditori Svarta katten erbjuder catering av landgång till såväl fest som bjudning. Välj mellan våra olika landgångar och gör din beställning här!

Matbröd & Frallor

Matbröd & Frallor

Vårt bageri är är endast stängt ett fåtal dagar per år, det innebär att vi alltid tillhandahåller färskt bröd när vi har öppet.

Bakelser

Bakelser

Småkakor är alltid gott och det finns tusentals olika sorter vilket gör att man aldrig tröttnar. här bakar vi med stor glädje och stort hjärta.

Kakor

Kakor

Pålitlig fika till kontoret. Nybakade kakor från vårt egna bageri i Kungälv. Beställ via telefon, få levererat eller hämta i butik.

Tårtlängd

Tårtlängd

Alla våra längder finns att beställa. Jordgubbslängden finns att köpa under den period det finns färska jordgubbar att köpa.

Semlor

Semlor

Vår traditionella semla består av ljust vetebröd delat i två delar, en fyllning bestående av vispgrädde och mandelmassa.

Kaffebröd & Vetebröd

Kaffebröd & Vetebröd

Beställ Bullar & Wienerbröd idag och få leverans redan imorgon. Alltid fräscha varor och stort utbud hos Svarta Katten.

Kondisbitar

Kondisbitar

Vi anses också vara ett Specialkonditori som tillverkar kondisbitar, bakelser, tårtor mm vårt bageri och konditori hittar du i Kungälv.

Catering

Boka Cateringmat

Catering av Tårta & Smörgåstårtor i Kungälv? Svarta Katten kan levererar catering i hela Kungälv med omnej. Beställ direkt i butiken eller ring och beställ!

Beställ via telefon

Beställ via telefon

Beställning görs per telefon eller i vårt konditori.  De flesta bokar sin Smörgåstårta ,Tårta eller Bakelse via telefon - Ring oss på 0303-10195

Upptäck vårt utsökta sortiment av Smörgåstårtor ,Tårtor ,bullar och bakverk. 

Beställ enkelt genom att ringa oss!

Välkomna till oss på Vikingagatan 1 i Kungälv! Vi har alltid något gott att erbjuda, allt från bakverk till matbröd och godsaker. Till vårt konditori kan du komma om du tänker bjuda på fika eller fest, till ett par personer eller ett stort sällskap. Vi kan alltid erbjuda något som passar er.

Kontakta oss!

Konditori Svarta Katten

Vikingagatan 1, KUNGÄLV

0303-101 95

Öppettider

Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag 09:00 - 13:00

Adress

Vikingagatan 1

442 36, KUNGÄLV

Vägbeskrivning 

Telefon 0303 - 101 95

Öppettider

Mån-Fre: 09.00-18.00
Lör 09.00-13.00 Sön: STÄNGT

Konditori Svarta Katten - Org.nr: 556632-5493

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Konditori Svarta Katten aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Konditori Svarta Katten.