Välkommen till Konditori Svarta Katten

Catering i Kungälv | Est. 1962

Välkommen till Svarta Katten, vi har catering av smörgåstårtor, landgångar, efterätter och levererar i hela Kungälvsområdet. Se vårt utbud av smarriga och unika smörgåstårtor, tårtor och tex kondisbitar, beställ enkelt direkt över telefon. Vi hjälper ofta våra kunder med catering och vår erfarenhet gör tillställningen lättplanerad och lyckad. Vi har lång erfarenhet av catering och våra smörgåstårtor har förgyllt otaliga fester, möten, studenter, begravningar och evenemang i Kungälv. Minst tre dagar innan leverans vill vi ha din beställning för att vara säker på att vi kan leverera din smörgåstårta i tid. Välkomna till Svarta Katten. Vi brinner för att tillaga och leverera god smörgåstårta, tårtor mm. Våra tårtor har en bred repertoar liksom våra smörgåstårtor. Utöver detta betyder den personliga kontakten väldigt mycket för oss, så att vi kan tillgodose kundens önskemål. Vi ser därför framemot att du kontaktar oss om du har egna funderingar och idéer, så får vi en chans att uppfylla dem.

Catering Kungälv

Beställa smörgåstårta i Kungälv? Svarta Katten levererar catering av smörgåstårtor i hela Kungälv. Beställ direkt eller kontakta oss för mer information!. Vi fixar utkörning i Kungälv med en radie på 4 mil till en fast summa eller så kommer ni själva in om hämtar er beställning.

Catering Bröllop

Njut fullt ut av den stora dagen med catering till bröllopsmiddagen. Vi hjälper dig att ge dina gäster det där lilla extra. God service & råvaror av högsta kvalitet. Få smakupplevelser att drömma dig tillbaka till! Välkomna med dina frågor till Svarta Katten.

Catering Student

God service & råvaror av högsta kvalitet. Vi skapar minnen!. Tårtor, landgångar, kakor & bakelser lagade från grunden. Passion för studentfirande. Vi hjälper dig planera utefter tid för mottagning och hur hungriga dina gäster förväntas vara när de kommer.

Catering företagevent

Catering för en lyckad företagsfest på i Kungälv. Ska du beställa smörgåstårta eller tårta? Välkommen till Svarta Katten, vi har catering och levererar i hela Kungälvssområdet. Se vårt utbud nedan av smarriga och unika smörgåstårtor och beställ enkelt direkt över telefon.

Catering Alá Svarta Katten i Kungälv | Våra catering tips !

Smörgåstårta

Catering Smörgåstårta

Våra smörgåstårtor är lika goda som de ser ut. Vi jobbar med bra råvaror, för att kunna erbjuda bästa kvalité till våra kunder. Vill du ha smörgåstårta med med det där extra?  Ring och beställ hos oss.
Alla smörgåstårtor är Laktosfria.

Tårtor

Catering Tårtor

Vi har allt du behöver till festen. Varmt välkommen med din beställning. Beställ din tårta hos oss.  Frukttårta. Budapestlängd. Prinsesstårta.

Landgångar

Catering Landgång

Konditori Svarta katten erbjuder catering av landgång till såväl fest som bjudning. Välj mellan våra olika landgångar och gör din beställning här!

Matbröd & Frallor

Catering Matbröd & Frallor

Vårt bageri är är endast stängt ett fåtal dagar per år, det innebär att vi alltid tillhandahåller färskt bröd när vi har öppet.

Bakelser

Catering Bakelser

Småkakor är alltid gott och det finns tusentals olika sorter vilket gör att man aldrig tröttnar. här bakar vi med stor glädje och stort hjärta.

Kakor

Catering Kakor

Pålitlig fika till kontoret. Nybakade kakor från vårt egna bageri i Kungälv. Beställ via telefon, få levererat eller hämta i butik.

Tårtlängd

Catering Tårtlängd

Alla våra längder finns att beställa. 

Semlor

Catering Semlor

Vår traditionella semla består av ljust vetebröd delat i två delar, en fyllning bestående av vispgrädde och mandelmassa.

Kaffebröd & Vetebröd

Catering Kaffebröd & Vetebröd

Beställ Bullar & Wienerbröd idag och få leverans redan imorgon. Alltid fräscha varor och stort utbud hos Svarta Katten.

Kondisbitar

Catering Kondisbitar

Vi anses också vara ett Specialkonditori som tillverkar kondisbitar, bakelser, tårtor mm vårt bageri och konditori hittar du i Kungälv.

Catering

Catering Kungälv

Catering av Tårta & Smörgåstårtor i Kungälv? Svarta Katten kan levererar catering i hela Kungälv med omnej. Beställ direkt i butiken eller ring och beställ!

Beställ via telefon

Beställ via telefon

Beställning görs per telefon eller i vårt konditori.  De flesta bokar sin Smörgåstårta ,Tårta eller Bakelse via telefon - Ring oss på 0303-10195

Adress

Vikingagatan 1

442 36, KUNGÄLV

Vägbeskrivning 

Telefon 0303 - 101 95

Öppettider

Mån-Fre: 09.00-18.00
Lör 09.00-13.00 Sön: STÄNGT

Konditori Svarta Katten - Org.nr: 556632-5493

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Konditori Svarta Katten aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Konditori Svarta Katten.